Studeren op Bonaire
Door: Andries de Boer
Blijf op de hoogte en volg Andries
18 November 2012 | Bonaire, Kralendijk
Het weekend had ik lekker twee dagen vrij. Eerst maar boodschappen gehaald voor de rest van de week, porties van gemaakt en alles in de diepvries gezet. Nog even fijn een duik gemaakt, heb sinds dat ik in Bonaire ben, ongeveer 12 duiken gemaakt. Deze duiken verschillen qua onderwater tijd, diepte en locatie. Veel verschillende vissen en dergelijke gezien onder water, om er een paar op te noemen; Queen angelfish, French angelfish, Baloonfish,Green turtle, Tarpoon, Spotted moray, Queen parrotfish (google ze maar voor de foto’s).
Verder gezellig avondje gehad met collega’s van de duikschool. Zondagochtend was het tijd om weer wat schoon te maken en de was te doen. Wel aardig irritant om alles op de hand te wassen, maar zo wordt het wel weer goed schoon. Na diverse lijnen gespannen te hebben door de huiskamer, was het tijd om alles op te hangen. 1 van de lijnen hangt nu aardig naar beneden, verbaast me niks als die nog breekt ergens vandaag of vannacht. Kom ik buiten, verteld m’n buurman dat we ergens achter ons huis in de tuin een waslijnrek hebben staan, al die moeite dus voor niks ^^. Nu nog even wat dingen regelen qua reis Zuid-Amerika en daarna nog wat duiken of relaxen op het strand. Morgen begint de werkweek weer, met drie cruiseschepen die deze week aankomen. Waarschijnlijk wordt het meehelpen met diverse snorkelaars op het strand, maar daarover later meer!
Groeten,
Andries
23 November 2012 - 14:15
Rosalie:
Haai lieve broer, zo te zien heb je het naar je zin op Bonaire! Gelukkig maar!:) Gefeliciteerd met het halen van je examens en succes met je Divemaster!! Have fun!! xxx